Вучићево јаје

градоначеник Обреновца Милош Станојевић на Васкрс изненадио дежурне службе јавних предузећа

Дана 16.04.2023. године на Васкрс, председник ГО Обреновац Милош Станојевић је заједно са Бранком Матићем директором ЈКП „Водовод и канализација“ Обреновац ненајављено обишао дежурне службе тог предузећа како би присутним радницима честитао најрадоснији хришћански празник Васкрс.

Милош Станојевић на прагу канализације

Том приликом председник ГО Обреновац Милош Станојевић је истакао да је пријатно изненађен радном атмосфером и радним моралом који је на високом нивоу, изразивши захвалност присутним радницима због тога што за дежурне раднике овог јавног предузећа нема одмора ни за време празника, јер им је задатак да грађани буду уредно снабдевени водом и да канализациона мрежа функционише без проблема.

Бранко Матић и Милош Станојевић на импровизованој васкршњој трпези 

Након кратког разговора и традиционалног туцања васкршњим јајима, присутни су заједно ручали на импровизованој васкршњој трпези.

чудотворно Вучићево јаје које је Милош Станојевић држао у руци

Напоменимо и то да је Милош Станојевић имао највише среће у туцању васкршњих јаја јер његово јаје није нико успео да разбије. Неки од присутних су се шалили на ту тему рекавши да је градоначелник дошао са најјачим јајетом у држави, такозваним Вучићевим чудотворним јајетом.

За Локалне новине Обреновац, Драгана Николић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *